Puur voor Volwassenen

Coco Choco Tattoo Shop

doorlopende act op vaste locatie met caravan

CHOCO TATTOO SHOP; Een plaatje met een praatje. Een lekkere chocolade tattoo met enkele minuten onverdeelde aandacht van mens tot mens. Daar wordt iedereen blij van.  In en voor onze roze caravan. Maatwerk tattoos, zoals bedrijfslogo, zijn mogelijk.

Coco Choco Turbo Wellness

doorlopende act op vaste locatie met caravan

Choco Turbo Wellness; In onze roze caravan ondergaat u in 15 minuten een brainwash die uw leven totaal gaat veranderen. In deze theatrale act ervaart u de invloed van chocolade op uw brein. Uw zintuigen en brein worden ondergedompeld in een onvergetelijke chocolade beleving.

De Chocoladedokter

doorlopende act op vaste locatie

DR. CHOC: Dr. Choc’s Choc Therapie is dé remedie tegen elke denkbare kwaal. Als je geen kwaal hebt dan krijg je er eerst een! Dr. Choc heeft doorlopend spreekuur in zijn miniscule praktijk. Er gaat niets boven kijken en luisteren naar andermans kwalen. Na een consult bij Dr. Choc smelten je problemen als chocola voor de zon. Spuiten, slikken en zelfs snuiven: chocola maakt alles beter!

Choco Chicks

doorlopende mobiele act

CHOCO CHICKS;  U smelt zodra u ze ziet; de pittige, stoere, maar O zo zoete Choco Chicks. Zij voorzien uw gasten van een proeftattoo. Een tattoo op proef, of om te proeven. De chicks zwermen door het publiek en trakteren hen op een plaatje met een praatje. U blijft beslist achter met een passende tattoo en een brede glimlach.

Winter Coco

mogelijk voor alle acts

WINTERCOCO: De winter is nergens zo lekker als bij Coco Choco Compagnie. Laat je versieren met de coolste chocotattoos. Coco Choco Compagnie ondergaat een totale metamorfose naar winterse sferen. De tattoos zijn in kerst- of wintervarianten. Bij Coco Choco Compagnie beleef je de warmste winter ooit.

Mini Chocoladequiz

doorlopende mobiele act

CHOQUIZZ: U wordt verrast door 2 chocolade experts met een mobiele quiz-mobiel. Voordat u het in de gaten heeft bent u een van de deelnemers in een hilarische mini choquiz. Gegarandeerd dat u een van de chocolade prijzen in de wacht sleept.

Maatwerk

MAATWERK: Coco Choco Compagnie denkt graag met U mee om uw evenement optimaal te laten slagen. Zo hebben wij speciale tattoos o.a voor koningsdag, sport, flower power en veel meer thema’s. Ook kunnen wij gepersonaliseerde tattoo sjablonen leveren. Neem contact met ons op voor al uw speciale wensen of aanpassingen.

Tegelwijsheid